All-pest control services

All-pest control services

Η CareHome  με τους προτεινόμενους επιστήμονες, στην Αναζήτηση του  P.C.S. Εφαρμοστή στην Περιοχή της Κορινθίας, σας, δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της,  να έχουν μια πλήρη ενημέρωση και διάγνωση στα προβλήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος που μπορεί να έχουν.

Οι προτεινόμενοι επιστήμονες με ιδιαίτερη βαρύτητα μελετούν προσεκτικά τις ιδιαιτερότητες  του κάθε χώρου ξεχωριστά, στοχεύοντας στην αναβάθμιση της ποιότητας των εσωτερικών χώρων άλλα και σε τομείς που σχετίζονται με την ποιότητα του περιβάλλοντος.

Έτσι, οι δραστηριότητές της CareHome διευρύνονται και επεκτείνονται διαρκώς, προσφέροντας ένα ευρύτατο φάσμα υπηρεσιών, με σκοπό την ολοκληρωμένη των αναγκών των πελατών της σε θέματα υγιεινής.

Οι προτεινόμενοι επιστήμονες αντιμετωπίζουν με απόλυτη επιτυχία κάθε έντομο ή τρωκτικό, με την επιτόπια παρουσία τους. (όπως ορίζει η Ελληνική Νομοθεσία)

Εφαρμόζουν τις νεότερες μεθόδους με βιοκτόνα σκευάσματα, εγκεκριμένα από το ΥΠΑΑΤ και βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του (Κατάλογος Βιοκτόνων Κατά Δράση)

Σημαντικό ρόλο παίζει η διαδικασία που θα ακολουθηθεί

Το  πρόγραμμα  εργασιών περιλαμβάνει : Έλεγχο, Ταυτοποίηση, Προεργασία με εξειδικευμένες επαγγελματικές Bio-εφαρμογές ποιοτικής απορρύπανσης, Διευθέτηση εφαρμογής με την ενδεδειγμένη μέθοδο  καταπολέμησης, Εφαρμογές Bio-εξυγιάνσης και απολύμανσης  για την εξουδετέρωση του παθογόνου μικροβιακού φορτίου, με βιοκτόνα απολυμαντικά  εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.,  ώστε να αντιμετωπιστούν παθογόνοι μικροοργανισμοί και οι αρνητικές συνέπειες της παρουσίας τους.

Η CareHome καινοτομώντας αναπτύσσει  λειτουργικές λύσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, με προγράμματα που απευθύνονται σε όλους τους τομείς, σχεδιασμένα για να καλύπτουν όλο το εύρος, με καταγραφή και ανάλυση των προβλημάτων, ανεξαρτήτως τύπου και κλίμακας μεγέθους.

Οι Bio-Εξυγιάνσεις σε επίπεδο υπηρεσιών της , είναι μια νέα μεθοδολογία  που αναπτύχθηκε για αυτές τις ανάγκες με πρωταρχικό στόχο την κάλυψη των αναγκών που προέρχονται από τις ραγδαίες εξελίξεις αλλά και τις αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή.

Η προσπάθεια μας για την ανάδειξη μιας Επαγγελματικής Διαχείρισης του Βio-Περιβάλλοντος,  στηρίζεται στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προγραμμάτων, σε πλήρη εναρμόνιση των δαπανών με την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών, με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής μέσα από οικονομικά έξυπνες λύσεις για βελτίωση του τρόπου ζωής.

Η σχέση της αυξημένης εμπιστοσύνης των πελατών μας επιβραβεύεται με την αναγνώριση της προτιμώμενης ανταποδοτικής αξίας, ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε τα ανταποδοτικά οφέλη σε παροχές.

Προσοχή :   Ακάρεα, κοριοί, ψύλλοι, σκόρος, σαράκι, κατσαρίδα δεν Απολυμαίνονται

Στην Ελλάδα παρατηρείται συχνά στην καθημερινότητά μας, το φαινόμενο της εσφαλμένης χρήσης λέξεων και όρων, με αποτέλεσμα άλλο να λέμε και άλλο να εννοούμε. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την Απολύμανση.

Αυτό γιατί η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων έχουν ταυτίσει τις κατσαρίδες,- γενικά έντομα και Τρωκτικά (Μυοκτονία)- με την λέξη Απολύμανση.

Έτσι πιστεύουν ότι για να καταπολεμήσουν κατσαρίδες , πρέπει να αναζητήσουν κάποια  εταιρεία ή γραφεία, που θα πραγματοποιούν Απολυμάνσεις και όχι Απεντομώσεις ή Μυοκτονίες

Πρέπει λοιπόν για την καταπολέμηση των κατσαρίδων και γενικότερα των εντόμων , να χρησιμοποιούμε τον σωστό όρο Απεντόμωση, ενώ όταν πρόκειται για την καταπολέμηση τρωκτικών τον σωστό όρο Μυοκτονία.

Βλέπε   Ορισμοί – Απολύμανση

Βλέπε  Ορισμοί – Βιοκτόνα

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους προτεινόμενους επιστήμονες , στην Αναζήτηση του  P.C.S. Εφαρμοστή στην Περιοχή σας,  για να συζητήσετε μαζί του, για το πώς μπορεί να σας δώσει μια ολοκληρωμένη λύση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK
Facebook By Weblizar Powered By Weblizar
Αναζητήστε εφαρμοστές στην περιοχή σας!
  • Νομός

  • Περιοχή

Carehome bedroom green and clean
Bio-εφαρμογές carehome
certified green and cleaning room carehome
GreenAndCleanHotels